Ny Twitter-konto

Siden jeg har blitt forskningsmat for Twitter med geirsan-kontoen min, har jeg midlertidig oppretta en ny konto. Fra nå av er meo @geirertzgaard. Fint om du legger meg til som buddy, så kan vi fortsette den gode kontakten.

Litt interessant observasjon: Jeg syns Twitter er en merkelig greie. Når den ikke virker, oppdager jeg at jeg er litt avhengig av den, og bare ikke til fjas og tøys.

10 replies
 1. Petter
  Petter says:

  Det kan se ut til at Twitter-problemet har sammenheng med spam. Og at fjesboka pluss noen til også sliter. Har du lagt merke til at Akismet finner mye rart i det siste? For en ukes tid siden elns var det «normalt» med 1-2 søppelkommentarer per dag hos meg, men nå er det kanskje i området 100-200.

  Svar
 2. Geir
  Geir says:

  Og ikke bare spam. I følge ReadWriteWeb (mangler linken) har det vært til dels store angrep på flere sosiale nettverk i USA i går og i dag, og mange var nede i flere timer. Vi merket ikke så mye til det fordi det var mens det var liten aktivitet her hos oss. Ellers opplever vi her hjemme og Billedbloggen (Rune) at nettet er veldig treigt for tiden. Nærmer vi oss 2010?

  Svar
 3. Petter
  Petter says:

  Huh. Det virker som om søppelet hos meg kommer hovedsaklig på sider/innlegg som er lenket til fra nettsteder i blant annet USA. Merkelige greier.

  Tregt nett de siste dagene har jeg også opplevd. Hva mener du med 2010?

  Svar
 4. Geir
  Geir says:

  2010 er det året analytikerne mener kapasiteten på nettet vil bli sprengt, og dagens måte å bruke det på vil bli meningsløs. Man snakker om utvikling av nye nett med større kapasitet for næringsliv og samunnsinstitusjoner, mens vi vanlige brukere må belage oss på treeeeeeeeeeigere linjer, eller betale oss ut av problemet.

  Svar
 5. grøftekanten
  grøftekanten says:

  Jeg har også en sånn twitter konto. Men jeg greier ikke helt å bli revet med. Jeg prøver og prøver men finner ikke helt engasjementet hos meg 🙂

  Men godt du er oppe og går igjen. Jeg for min del aner ikke jeg hadde problemer.

  Svar
 6. Geir
  Geir says:

  Grøftekanten:Jeg hadde Twitter-konto i to år før det ble et poeng å bruke den i det hele tatt. Den nyttige bruken er spørsmålene og kommentarene du kan sende ut til folk som du vet har greie på ting – uten å kaste spørsmålet helt ut i lufta. Ut over dette er det jo først og fremst et fenomen, men det byttger nettverk som jeg drar nytte av. Det gjelder bare å være tålmodig og finne ut av hva som er poenget.

  Eksempel: Jeg leste «The Year of Magical Thinking av Joan Didion», og hadde en del tanker og spørsmål om den. Ved å søke på nettopp det får jeg i en håndvending kontakt med mange andre som enten leser boken, eller som på andre måter vil diskutere boken. Det er faktisk ganske nyttig.

  På samme måte har jeg direkte kontakt med «Arseblogger», skribenten bak den morsomste fotballbloggen på nettet. Det er en slags non-intrusive direktekommunikasjon som du styrer selv og gjør så mye ut av det som du vil.

  Jeg tror ikke du har problemer med din.

  Svar
 7. Frank Eivind
  Frank Eivind says:

  Jeg merket også at jeg brukte Twitter seriøst, da det var nede her om dagen. Det blei et lite «tomrom».

  @Grøftekanten Jeg hadde Twitter-konto i et halvt år før jeg fant ut hva jeg skulle bruke den til. Nå er det en naturlig del av min datahverdag.

  Svar
 8. Geir
  Geir says:

  Det er vel samme opplevelse som man hadde med blogging og med Facebook. Man lurte lenge på hva poenget var, men så satt man der plutselig. Lurer på hva det neste store blir…?

  Svar
 9. Simen S.
  Simen S. says:

  Dersom jeg ikke husker helt feil, har også jeg en sånn konto, men for meg var det heller en laber ting. Sinen folk skryter sånn av det, så må vel jeg konkludere med at jeg ikke er så sosial av meg og ikke er interessert i svar på konkrete spørsmål 😉 Neida, det går på tiden- tidsklemma….

  Svar
 10. Geir
  Geir says:

  Jeg vet ikke om det er så mye å skryte av, men som med Facebook handler det vel både litt om å investere tid i det og å passe på at man ikke blir hekta. Hvis du må inn og sjekke Tweets hvert femte minutt har du et problem….

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.