Ny vin og ny skinnsekk – Fotobloggen er gjenreist fra asken

Fotobloggen min er nå på beina igjen.
Etter gode råd fra forskjellige kanter og med litt tråling på nettet, fant jeg den løsningen som jeg var ute etter: En enkel blogg med fokus på bildet, lett å finne fram i, og med et godt arkiv.

Løsningen heter Spotless, og er laget av den argentinske designeren Taly. Det eren løsning uten masse widgets eller Flash-animasjoner, noe som gjør den desto enklere å tilpasse de behovene jeg har.

Jeg har valgt å ikke bygge opp det som allerede var på White Zulu, men heller starte helt fra scratch når det gjelder billedvalg. Dere finner heller ingen lenkeruller der, eller andre widgets-funksjoner. Widgets virker distraherende på bilde og tekst. Lenkeruller er noe som jeg tror er på vei ut. Folk bruker ikke tid på det. I stedet kommer det nok på plass en side med anbefalinger.

Jeg er mottagelig for tilbakemeldinger både her og på fotobloggen, og håper folk vil ha glede avdet som måtte trikle ut av bilder og tekster.

White Zulu

5 replies
 1. Tor Amundsen
  Tor Amundsen says:

  Flott å sjå at du er i gang igjen med fotoblogg. Ser fram til mange flotte blinkskudd.Jeg tar også gjerne i mot råd ettersom jeg akkurat har gått i gang sjøl. Jeg har valgt et tema som har noen widgeter nederst.

  Svar
 2. Geir
  Geir says:

  Takk for det, Tor. Jeg skal prøve å være svært så økonomisk med fotobloggen. Det betyr ikke alt for ofte oppdateringer, men med desto bedre kvalitet når det først kommer et bilde.
  Så får vi se hva det fører til.
  Skal ta en tur innom Toten nå og se hva slags fotoblogg du har fått til. Du må bare spørre hvis du lurer på noe.

  Svar
 3. Ståle
  Ståle says:

  Gratulerer med nyåpning! Dette ble veldig bra. Et hakk opp fra den forrige utgaven. Ser fram til å bla meg gjennom bildebloggen din en gang Daxeé sover eller er på besøk annetsteds 🙂

  Svar
 4. Simen S.
  Simen S. says:

  Ja, enig med deg i at kvalitet er viktigere enn kvantitet! Derfor blir det heller noen dager eller uker mellom bildene, fremfor å pøse ut bilder bare for å holde tempoet oppe..!

  Jeg følger med!

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.