Nyheter på blogsk: Også kalt Spurling

 Ser at mange der ute i bloggarrike bruker bloggen sin til å gjengi nyheter fra andre steder. Noen gjør en glimrende jobb ut av det, (Viamag), mens andre og spesielt meg selv bare gulper opp ting du kan lese andre steder.
Men nyheter på blogsk har likevel en funksjon: Den gjør folk oppmerksomme på ting folk ellers ikke hadde lagt merke til.
Kombinasjonen av at jeg gjerne vil gjøre folk oppmerksomme på ting som skjer der ute uten at det skal fremstå som oppgulp fra min sine har ført til at jeg har opprettet en egen side for Nyheter på blogsk med det klingende navnet Siste nytt. Jeg anbefaler at dere følger med der, ettersom deler av det som legges ut der faktisk er av stor verdi for de som rammes av nyheten.

For de teknisk interesserte: Jeg benytter bokmerkealligatoren Spurl for å få til dette, og anbefaler likesinnede å prøve det samme.

Og navnet Spurling? Det kommer av kurling. Du kaster ut en stein, og så håper du at den treffer.

2 replies
 1. Genese
  Genese says:

  Jeg takker og bukker på vegne av Viamag.net. Og den nye siden din vil bli en av dem jeg sveiper innom i mitt søk etter saker for egen blogg. Håper det er greit for deg.

  Svar
 2. Geir Ertzgaard
  Geir Ertzgaard says:

  Bare hyggelig, Genese. Æres den som æres bør. Og så får jeg passe på å spurle litt grundig i tiden framover, så du finner noe som kan være til nytte.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.