Scrapblogging – en ny vri på fotoblogging

Jeg skjønner at jeg holder på å bli gammal, for nå lærte nettopp min fjorten år gamle niese meg en helt ny måte å publisere bilder på som jeg aldri har tenkt på var mulig, og som jeg ikke en gang hadde vurdert før hun viste meg det. Jeg, som har satt min ære og prestisje i å være i forkant av alt som skjer i den digitale sfære. Der røk den forestillingen. Akk smerte, men kanskje jeg får mer ut av å både bidra og å lære enn bare av å ivareta min egen stolthet?

Som alle sikkert vet, så er Scrapbooking ganske heit for tiden. Det samme gjelder blogging, og ikke minst fotografering. Så hvorfor ikke kombinere de tre. Og det er akkurat det www.scrapblog.com gjør. Her ser dere hvordan det ble da jeg lekte meg et par minutter med utgangspunkt i noen bilder jeg har liggende på Smugmug. Prøv det da vel. Det er ganske morsomt.

4 replies
  1. Geir
    Geir says:

    Der ser du. Begynner å bli for gammel i gamet. Har jo på sett og vis fått med meg Slide, men det forsvant et sted inn i Alzheimer-kanalen. Og når i tillegg linkene begynner å skrives feil, da sliter jeg.
    Takk for tips og tilbakemelding.

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.