21. mai 2008

123-meme: Runddansen fortsetter

Skrevet av kl. 1:44 pm i kategorien - Egne skriverier

The Travel BookBruttern har tagga meg, og jeg tar utfordringen. Memet er som følger:

1. Pick up the nearest book
2. Open on page 123
3. Find the fifth sentence
4. Post the next three sentences
5. Tag five people, and acknowledge who tagged you

Den aller nærmeste boka mi var et atlas, og der fant jeg ingen setninger i det hele tatt på s. 123. Nest nærmeste bok var Mirella Riccardi sin African Visions – The Diary of an African Photographer, en aldeles fantastisk bok som forøvrig den selvsamme brutter har gitt meg. Men heller ikke denne boka hadde noen tekst på side 123. Faktisk bare halvdelen av et tosiders fotografi. Neste bok var The Travel Book, også en nydelig bok, perfekt for drømmereising i godstolen.

Teksten på side 123 handler om land nr. 54 i alfabetisk rekkefølge, i følge Wikipedia: El Salvador. Og om dette landet står det i de aktuelle setningene:

Essential Experiences
Hiking in the mountains sorrounding the former guerrilla stronghold of Perquin
Stepping off the Ruta de las Flores to visit the string of charming little towns in the cool western highlands
Visit the weekend food fair at Juayúa

Synes litt dumt å stoppe midt i dette avsnittet, så for «egen regning», her kommer resten:

Checking out the laid-back vibe and happening arts scene in Suchitoto
Catching a bus from Metapán to El Poy through El Salvador’s spectacular mountain scenery

Min utfordring går til Grøftekanten, Sorgenfri , Leselama, Jorid og Andreas. Hvis dere har lyst, da.

Share on Facebook
Forrige artikkel:
Gunnar Staalesen: Som i et speil
Neste innlegg:
Maj Sjöwall & Per Wahlöö: Terroristene
 

6 kommentarer

6 kommentarer på “123-meme: Runddansen fortsetter”

 1. Geirden 21. mai 2008 kl. 2:13 pm

  Dette er ganske komisk, for det var akkurat de samme bøkene jeg hadde nærmest meg i hylla, men da den boka du plukka opp og den jeg plukka opp skulle – e, plukkes opp – tok jeg tilfeldigvis den som stod på venstre side. Dette sier en del om felles interesser, og om tilfeldigheter. Festligskarruskjønne!

  Geirs last blog post..123-meme: En del av runddansen

 2. Leselamaden 21. mai 2008 kl. 3:32 pm

  Jeg har akkurat svart på denne faktisk, men det var jo stas å bli utfordret av deg også da. 🙂

  Selv tagget jeg ingen, siden det virker som om «alle» har fått utfordringen nå… Sånne meme’er sprer seg som ild i tørt grass har jeg inntrykk av, men det blir ganske ulike og kreative blogginnlegg av dem, faktisk.

  Leselamas last blog post..Morsom lek

 3. Ståleden 24. mai 2008 kl. 9:22 pm

  Broder:
  Det er ikke komisk! Det er spooky! Skummelt!!!

  Leselama:
  Jeg så at du hadde svart på denne rett etter at jeg hadde tagga deg. Artig var det nå læll 🙂

 4. Leselamaden 25. mai 2008 kl. 11:52 pm

  *nikker* 😉

  Leselamas last blog post..Morsom lek

 5. […] Ståle utfordret meg til 1-2-3, som går ut på å ta den nærmeste boken (nærmeste, ikke mest fristende), bla frem til side 123 (altså må det være en bok med minst 123 sider) og skrive 5 linje og de neste tre. I mitt tilfelle var det "Epigrams" av Martial. Verden er liten. Here goes: […]

 6. grøftekantenden 23. jun 2008 kl. 7:04 am

  Tusen takk for at jeg ble tagget 🙂 bare så synd jeg har vært mye fraværende fra pcn den siste måneden så jeg ikke fikk det med meg.

  grøftekantens siste bloggpost..Fin utsikt?

Adressesporing | RSS for kommentarer

Legg inn en kommentar

CommentLuv badge