Statistiske verktøy

Takket være en kommentar av bloggeren N8 til et innlegg hos en norsk fotoblogger, Thomas Laupstad, kom jeg i dag over noen forrykende lekre statistikkverktøy til bruk for narsisistiske bloggere som gjerne er mer opptatt av hvor mange treff de får enn av hva de skriver.

Meg altså. med andre ord.

Det som jeg innbiller meg må være det amerikanske nettstedet whos.among.us tilbyr en hel rekke verktøy – plugins eller widgets if you like – som ikke bare gir deg en (u)nyttig oversikt over besøkene til bloggen din, men de gjør det på en usannsynlig lekker måte!

Det er spesielt to greier som er greie med disse verktøyene. Maps gir deg muligheten til å se hvor dine gjester kommer fra:

Det andre er en widget som viser hvor mange gjester du har på siden din i øyeblikket.

who's online

Dette siste høres kanskje ikke grensesprengende ut, men trykker du på knappen kommer du til whos.among.us sin statistikk-side, og der får du en riktig så fin liten graf som viser det ting om dine gjester.

Når traff de?
Hvor traff de?
Hvilke sider besøkte de?

Sjekker du ut tab’en Besøksstatistikk, finner du alt sammen i praksis applisert og lekkerliggjort for min egen blogg.

Og hvis du syns at dette var et godt tips håper jeg du blir med og støtter mitt lille personlige solidaritetsprosjekt Maisha Mema, som du kan lese mer om i en annen tab, eller i sidepanelet.

På forhånd takk.

3 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.