Stonetown fra sjøen. Foto by Ståle

Dette bildet kan du bare ta fra sjøen, og du kan bare ta det om morran. For å få til det må du enten skaffe deg en båt eller komme med ferga fra fastlandet, nærmere bestemt Dar es Salaam, slik Ståle gjorde i august 2014.

Stonetown er en magisk by, spesielt de gamle, slitte gatene som viser at Europa og Afrika aldri har vært så langt fra hverandre, for det å rusle rundt i gamlebyen i Barcelona og de gamle steinbyggene i Stonetown på Zanzibar er ikke så ulikt som en skulle tro.

Dette er et av mange Zanzibar-bilder du kan finne på vårt reisefotogalleri, og vil du se mer kan du ta turen innom Zanzibar-galleriet vårt.

LagreLagre

LagreLagre

Publisert av Geir

Geir er fotolærer og reiselærer, og har hobbyen som jobb og jobben som hobby. Han liker å kalle seg dokumentarfotograf og portrettfotograf, selv om det sniker seg et landskapsbilde inn i ny og ne. Å velge favorittreisemål er umulig, det siste stedet er alltid det mest spennende. Men skal man si hva som står hans hjerte nærmest, så kommer Afrika sør for Sahara høyt på lista.

Bli med i samtalen

3 kommentarer

    1. Ståle takker, og ja: Tanzania er vel verd et besøk, som hele fjøla av land fra Etiopia og til Sør-Afrika. EEgentlig: Fins det land som ikke er verd å besøke? 🙂

      1. Godt poeng, tror ikke det er noen steder jeg ikke vil reise til. Akkurat nå er det jo noen konfliktområder jeg gjerne vil unngå, men på sikt så er jo så og si alle steder spennende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.