Tching & Tchang

 

Er i Saigon nå. Er omtrent som forventa meg Bangkok for 6 år siden. Er alt for tidlig å si nø om inntrykka, men føles vel allerede nå mer som the real thing enn Thailand. Spiste frokost på et hotell der alle snakket fransk. Vi er def. i Indokina.

Hong Kong var mer enn forventet. Dvs. i praksis at du forestiller deg noe, og så er det sånn. Bare i større grad. Men igjen: Hva skal man si etter 8 timer i en by…. Fikk gjort det jeg hadde tenkt å gjøre: Tatt Star Ferry over sundet mellom Kowloon og Hong Kong Island – til forveklsing lik King Kong Island men med skyskrapere. Tok trikk opp Victoria Peak, 300 meter rett opp i været. Litt brattere enn Fløyen.
Fikk sett meg om i Central også, kunne vært Central i stort sett de fleste byer sør for Færder fyr. Prisene på en del ting er så lave at butikkene betaler deg for å handle, og det har jeg ikke samvittighet til. Så det ble ikke så mye shopping…. Og takk for det.
Hong Kongs sterkeste side? Etter åtte timer der får jeg vel si utsikten fra The Peak og lukten av mat. Ingen by har luktet bedre enn Hong Kong. Mine tenner har enda ikke stoppet å løpe et halvt døgn etter at jeg forlot stedet….
Elevene? De har det bra. Halvparten er i Cu Chii i dag. Jeg er sykepleier for den andre halvparten. I kveld går toget til Danang og mer normale temperaturer.
— Geirsan, en tidlig formiddag i Saigon

LagreLagre

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *