The flower

Crowned in glory

I’m not a macroist, but come summer, and my garden wakes up, the macro lens in my camera bac can’t be ignored. Just shows that just across the door step there’s a jungle waiting.

17 replies
 1. The White Zulu
  The White Zulu says:

  Tusen takk, Inger Johanne. Skal vi se, kronbladene, er det de grønne innerst eller ytterst, eller hvordan var nå det der? Det som overrasket meg, var hvor enkelt det var å komme fram til et såpass bra resultat.

  Svar
 2. Simen S.
  Simen S. says:

  Flott Geir! Som du sikkert vet, så har jeg sansen for isolering av hovedmotivet 🙂 Flott uklarhet og meget bra fokusområde!

  Tar det forresten som et komplement at du har valgt samme tema som jeg har 😉

  Svar
  • The White Zulu
   The White Zulu says:

   Oi, det var jeg ikke klar over. Nå må jeg skifte igjen.. :-P. Takk for billedkompliment. Som sagt et straight forward makrobilde, men av og til er motivet i seg selv så strålende vakkert at fotografen slipper å tenke så mye selv.

   Svar
 3. Jan Ivar Vik
  Jan Ivar Vik says:

  Kjempe flotte farger, fin skarphet og spennende blomst. Men komposisjonen gjør bildet litt kjedelig. Vi har jo diskutert dette med macro tidligere vi? 🙂

  Svar
  • The White Zulu
   The White Zulu says:

   Du har helt rett. Komposisjonsmessig er dette straigth, som sagt tidligere la jeg ikke så veldig mye i dette – det trengtes egentlig ikke. Men hvis du header over på Flickr-siden min, ser du flere alternativer. Bare følg linken over (me@flickr).

   Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *