Ved Indre Hafrsfjord

Å ta bilder i gråvær med få farger og lite kontraster kan være en utfordring. Det er gjerne når man tar bilder på slike dager at reglene for billedredigering skal brytes. Å brenne ut bildene i de lyse partiene er en regel som godt kan brytes på slike dager, og det er det jeg har gjort på de åtte bildene som ble visbare etter turen.

[nggallery id=3]

Jeg har plassert min blogg i Stavangerbloggportalen Bloggurat!

11 replies
 1. Geir
  Geir says:

  Fred Rune: Takk for hyggelig tilbakemelding. Det ér vakkert ved Hafrsfjord. Du kan fotografere der et helt år og gi inntrykk av at du beveger deg i mange forskjellige verdener. Lyset forandrer seg hele tiden, noen ganger er det nesten utenomjordisk – hvis dét betyr noe… 😉

  Svar
 2. Ivar
  Ivar says:

  Dette minner nesten om infrarød processing… Synes kanskje at de ble litt vel utvaskede her og der, men det er vel kanskje meningen og 🙂

  Svar
 3. Anne-Sophie
  Anne-Sophie says:

  Svært delikate og innbydende bilder! Jeg liker følelsen av at det ser utbrent ut og fargetonene i bildene. Nå har jeg sett på dem flere ganger og blir ikke enig med meg selv om hvilke jeg liker best. Bilde nr.3 fra venstre oppe – som du også har på den andre siden din – er en favoritt. I tillegg synes jeg linjene og fargene i bilde nr.8 er fine.
  Takk for at du deler med dine lesere!

  Svar
 4. Geir
  Geir says:

  Takker og bukker, Tor og Anne-Sophie. Bilder tas vel for å deles med noen, og da er det jo en fin ting at folk setter pris på det jeg produserer.
  Jeg er aldri enig med meg selv om hvor langt man kan gå mot ytterkantene før det virker billig eller kunstig. Responsen skulle tde på at det går i hvertfall denne gangen. Selv syns jeg denne løsningen har noe forfriskende over seg.
  Hvilket jeg liker best? Du har et godt blikk, Anne-Sophie 😉

  Svar
 5. Ståle
  Ståle says:

  Dette var artige greier. Spennende eksperiment – og noen av dem funka veldig bra. Likte det Anne-Sophie pekte på, men også nr 2 fra høyre på nederste linja. Der syns jeg du fikk mue ut av nesten ingen ting 🙂 Det nederst helt til høyre er det jeg syns ble minst ålreit…

  Svar
 6. Simen S.
  Simen S. says:

  Kjente omgivelser! På gangveien langs tre sverd og sørover prøvde jeg og konemor å lære oss å gå på rulleskøyter (som i dag er lengst inne i kottet). Ellers var vi med naustene noen ganger med SFO-barna. Flott område!

  Svar
 7. Geir
  Geir says:

  Hele indre Hafrsfjord er en Perle, Simen. Nå vet jeg ikke helt hvordan du ser ut, men jeg kan tenke meg det er et interessant syn å se deg på rulleskøyter med kameraet på rullesteinene på naustet der.

  Svar
 8. Geir
  Geir says:

  Det er jo litt festlig å se hva som skjer når man bryter reglene. Det forteller vel meg egentlig at regler betyr mindre enn man tror når folk skal «like» bilder. Også pussig å se hvordan samme bilde skaper helt forskjellig reaksjoner, Ståle og Anne-Sophie.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.