Where in the World is geirsan?

Som dere kanskje ser i de herlige sidemenyene mine, så er det litt vrient å holde rede på hvor jeg er. Widgets fra DOPPLR (til venstre – veldig fin) og LightStalkers (til høyre -veldig proff) skulle tyde på at jeg befinner meg flere steder samtidig. Dette er faktisk ikke tilfelle, men jeg har lagt inn to widgets som jeg liker veldig godt, og som skryter av hvor i verden jeg er.

Og hvor er geirsan? Om fem minutter setter kidza og jeg oss i bilen og kjører over fjellet til Verdalsøra for sommerens andre milsluker. For alle som tror at huset står tomt nå, så tar de helt feil, fordi det er overbefolket av andre – så vet dere det.

Ønsk oss god tur og følg kidza og meg på DOPPLR.

Ellers er det meldt flom i Trøndelag, så jeg tar med kamerautstyret og satser på å selge årets nyhetsbilde til AP eller Reuters og bli kåret til årets dokumentarfotograf. Stas eller?

2 replies
 1. frr
  frr says:

  Lykke til med fotograferingen. Jeg fikk engang publisert et foto i en kalender som gikk verden rundt, – desverre ble det ingen flere oppdrag av den grunn. Men noen blir jo oppdaget. Kanskje blir det akkurat deg? 🙂

  Svar
 2. vibeke
  vibeke says:

  Jeg kan si god tur, og sikkert også vel framme i Trøndelagen. For jeg kan ikke følge deg på den der Dopplr-greia, for også der ser det ut som må være innlogget for å følge noen, og sikkert også for å ha noe å si til dem man følger. Åkke som – ha det fint du. Gleder meg til årets bilde 🙂

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *