12. jul 2011

Endelig gjennombrudd for Skrift – vi er med i dipsolitteratens intervjuserie med bokbloggere

Skrevet av kl. 11:39 am i kategorien - Egne skriverier

Endelig har Skrift fått det gjennombruddet vi ikke fortjener. Eller presse og presse, hvis digitale medier kan omtales som presse. Vi her ihvertfall gjenstand for behørig oppmerksomhet hos Geir Isaxens fabelaktige bokblogg Dipsolitteraturen. Vi har blitt intervjuet i hans serie «Dipsolitteraten intervjuer andre bloggere om bøker«, som nummer tretten i det vi håper må bli en lang og vellykket serie. Morsomt er det jo at vi presenteres i samme intervjuserie sammen med fremragende forfattere som Tom Egeland, Aina Basso, Tom Lotherington og rett bak Ingvar Ambjørnsen, i tillegg til flere gode bokbloggere. Stikk over og gi Dipsolitteraten den oppmerksomheten vi fortjener 😉

Til Geir: Takk for at du viser oss denne tilliten. Vi elsker oppmerksomhet!

Share on Facebook
Forrige artikkel:
Orhan Pamuk: Istanbul – Memories and the City
Neste innlegg:
William Boyd – Restless
 

3 kommentarer

3 kommentarer på “Endelig gjennombrudd for Skrift – vi er med i dipsolitteratens intervjuserie med bokbloggere”

 1. Geir Isaksenden 12. jul 2011 kl. 6:02 pm

  Akk ja, – når ingen andre har vett på å kommentere, så får jeg gjøre det sjæl! Det var et riktig godt intervju. Ikke pga. meg, men fordi dere ga så gode svar.
  Og «Skrift» er en inn i granskauen god bokblogg som fortjener en drøss med lesere !
  Så det så.

 2. Elisabethden 13. jul 2011 kl. 8:00 pm

  Jeg skal ikke påstå jeg har mer vett enn andre, men jeg skal nå greie å kommentere uansett.

  Det er ikke så ofte jeg tar meg tiden til å lete rundt etter «nye» bokblogger, så er takknemlig når gode tips faller i hendene på meg som det gjorde med Dipsolitteratens intervju denne julidagen. Få har svart så bra for seg, og jeg fikk mange gode tips å notere i inspirasjonsboka mi. Leste selv Carsten Jensens «Jeg har sett verden begynne» i sommer, og tenkte at den boklige måten å reise på ga mersmak. Jeg mistenker dere for å ha gitt meg noen inspirerende reiseguider framover, og takker for det.

  Ha en fortsatt god sommer!

 3. Geirden 13. jul 2011 kl. 10:18 pm

  Bra du tok deg tid. For nå har jeg vært inne på bloggen din og funnet masse interessant lesestoff å pløye gjennom – og da tenker jeg ikke på nye forfattere, men på det du skriver. Det ser nemlig veldig bra og spennende ut, og akkurat passe langt ;).

  God sommer sjøl;)

Adressesporing | RSS for kommentarer

Legg inn en kommentar

CommentLuv badge