20. jul 2011

«Boka som hadde alt!» Del 1

Skrevet av kl. 1:58 pm i kategorien - Egne skriverier

Solgunn har en interessant sak borte på Solgunn sitt i dag. Hun omtaler Katarina Mazzettis bok Gutten i graven ved siden av, og i omtalen nevner hun begrepet «Boka som hadde alt!» som ett kjennetegn både ved denne og en tidligere bok hun har lest.

Jeg blir selvsagt nysgjerrig både på Gutten i graven ved siden av, hva det er som gjør at denne boken har «alt», men også hva som skal til for at en bok «har alt». Så herved er utfordringen gitt til alle våre lesere: Gi brodern og meg noen tanker om hva en bok som «har alt» skal inneholde, altså en kvalitativ beskrivelse av «alt»-boken.

I et senere innlegg vil vi så utfordre dere til å fortelle oss hvilken bok du som leser mener «har alt», men om dét altså i neste omgang.

For min egen del vet jeg rett og slett ikke enda.Derfor vil jeg høre hva dere mener. Kjør debatt.

Share on Facebook
Forrige artikkel:
William Boyd – Restless
Neste innlegg:
Muriel Spark: Symposium
 

Ingen kommentarer

Adressesporing | RSS for kommentarer

Legg inn en kommentar

CommentLuv badge