2. aug 2009

Reisebilder – Reiseklikk dit og tilbake

Skrevet av kl. 6:10 pm i kategorien - Egne skriverier

Så er den endelig her, den alle har ventet på med lengsel og smerte. Eller kanskje ikke akkurat ventet på. Men altså.

For en god stund siden, da jeg nettopp hadde begynt å pludre under vignetten «reisebilder» på bloggen Ståles safaris, var det noen få av de gode besøkende som ymtet frampå at de kunne tenkt seg bildepludringen min i innbundet format. Jeg har ikke glemt det, må dere tro.

Derfor har jeg brukt noen av de regnvåte sommerkveldene på å rydde litt og kleise sammen en liten trykksak. For å hjelpe meg med å få dette på plass har jeg brukt noe som Randi tipset meg om, nemlig Blurb. Det er en tjeneste hvor amatører som meg kan sause sammen et eller annet og få det til å se ut som noe et profesjonelt forlag har funnet på.

Det koster noen kroner, selvsagt, og jeg har en saftig avanse (ikke egentlig), men nå er det altså mulig å kjøpe boka «Reisebilder – Reiseklikk dit og tilbake igjen». For en paperbackutgave av boka må du ut med 30 Euro, en utgave med stiv rygg og omslag koster 40, og en med trykt bilde på omslaget i tillegg til trykt omslag 45. Og så kommer porto i tillegg. Beklager prisen. Den er det først og fremst Blurb som rår over. Men jeg håper dere som har lyst til å bla gjennom «Reisebilder» ikke finner den avskrekkende. En trøst kan være at det trolig blir et veldig celebert knippe individer som skaffer seg denne…

Og hvis jeg ikke har skremt potensielle kjøpere helt, kan dere finne boka på mine Blurb-sider.

Share on Facebook
Forrige artikkel:
Yann Martell: Life of Pi
Neste innlegg:
Henning Mankell: Pyramiden
 

7 kommentarer

7 kommentarer på “Reisebilder – Reiseklikk dit og tilbake”

 1. Knirkden 2. aug 2009 kl. 7:29 pm

  Den så veldig fin ut. Jeg bladde meg gjennom så langt jeg fikk lov, og synes den rett og slett ser lekker ut. Gratulerer!
  .-= Knirk´s last blog ..De fineste bøkene, en kommentar =-.

 2. Ståleden 3. aug 2009 kl. 2:02 pm

  Knirk:
  Bukker og takker. Det er ikke ment som noe stort og seriøst prosjekt, men heller som en oppfølging av noen få sine ønsker. Men det føles jo litt mer «alvorlig» å lage noe som er såpass håndfast enn å pludre i vei inne på en blogg. Selv om det er så og si samme innholdet 🙂
  Artig at du likte det du så 😀

  Dipsolitteraten:
  Veldig moro at du likte titten. Det er jo litt ok å lage noe som ser skikkelig ut når det først skal gjøres, Og Blurb-bøkene ser veldig proffe ut.
  Har ikke prøvd meg i forlagsverdenen, nei. Det er ikke egentlig ment så seriøst, skjønner du. Mer et tilbud til de som har sagt at de kunne tenke seg pludringen min i bokform. Så får vi se om det er noen som vil ha den eller ei. Regner ikke med at det er dette som skal gjøre millionær av meg 🙂

 3. Dipsolitteratenden 2. aug 2009 kl. 10:36 pm

  Jammen, dette var jo flott! Det ser både stilig og profesjonelt ut.
  «Blurb» har jeg ikke hørt om før.
  Prøvde du å gå vanlig forlagsvei først?
  .-= Dipsolitteraten´s last blog ..Dagbladets krimkåring =-.

 4. Dipsolitteratenden 3. aug 2009 kl. 3:34 pm

  Er det lov å spørre hva du måtte ut med i kroner og øre?
  Eller Euro, for den saks skyld.
  .-= Dipsolitteraten´s last blog ..Dagbladets krimkåring =-.

 5. Ståleden 3. aug 2009 kl. 7:23 pm

  Ja, selvsagt er det lov. Det koster faktisk ikke noen verdens ting – bortsett fra tid. Jeg har laget både innhold og design med utgangspunkt i noen maler som Blurb har utviklet. Jeg har tilpasset disse etter en idé jeg hadde på forhånd.
  Du kan også få hjelp av Blurb til å designe ei bok, men prisen på det aner jeg ikke. Du finner info om det på sidene deres. Jeg er nok såpass mye særing at jeg helst vil «geie søl», som unger sier 🙂
  Det er bare å laste ned programmet deres og sette i gang. Eneste betingelsen de setter er at noen må kjøpe minst ett eks av boka innen 15 dager etter at den er lastet opp. Skjer ikke det, blir den slettet. Jeg har selv bestilt et eks, så det er ikke fare for at Reisebilder forsvinner sånn av seg iaffal 🙂

 6. Solskyggeden 4. aug 2009 kl. 12:15 am

  Så artig! 🙂
  Og så flink du er!
  .-= Solskygge´s last blog ..Blåmerket =-.

 7. Ståleden 8. aug 2009 kl. 10:21 pm

  Takk for det, Solskygge. Er egentlig ike så mye i det. Tålmodighet og evnen til å følge opp en idé, er vel egentlig alt som kreves. Og når jeg attpåtil fikk idéen av noen andre… 🙂

Adressesporing | RSS for kommentarer

Legg inn en kommentar

CommentLuv badge