10. feb 2011

Uke 6: Sitatet – The Great Railway Bazaar

Skrevet av kl. 9:07 pm i kategorien Sitatet,Theroux, Paul

En av de reiseskildringene jeg har satt størst pris på er Paul Theroux sin «The Great Railway Bazaar», hvor han oppfyller en barndomsdrøm med 30 av verdens mest spektakulære togreiser. Ukens sitat er fra reisen med Teheran-ekspressen, hvor han bl.a. traff Sadik, en mann med mange historier å fortelle og en solid dose selvironi.

«He enjoyed telling stories against himself. The best one concerned a blonde he had picked up in an Istanbul bar. It was midnight, he was drunk and feeling lecherous. He took the blonde home and made love to her twice, then slept for a few hours, woke up and made love to her again. Late the next day as he was crawling out of bed he noticed the blonde needed a shave and then he saw the wig and the man’s enormous penis. «Only Sadik,» my friends say, «only Sadik can make love to a man three times and think it is a woman!» But I was very drunk.

Share on Facebook
Forrige artikkel:
Uke 5: Sitatet – The Hippopotamus
Neste innlegg:
Uke 7: Sitatet – Jeg har sett verden begynne
 

Ingen kommentarer

Adressesporing | RSS for kommentarer

Legg inn en kommentar

CommentLuv badge